Erbjudande om hemsida


Erbjudande till våra hyresgäster

 

I ett samarbete med BJ Webdesign erbjuds du som hyresgäst hos NackaOffice och Nacka Kontorshotell ett förmånligt och prisvärt hyresabonnemang för en hemsida.
Abonnemanget innebär att du under 24 månader hyr en hemsida som BJ Webdesign skapar i WordPress för din verksamhet. Under hela hyresperioden ingår support och all den hjälp du behöver med hemsidan.

Erbjudandet för ovanstående abonnemang ger dig som hyresgäst hos NackaOffice 25% rabatt, vilket betyder att månadskostnaden, för hemsida inkl. hyresabonnemang och support, är 224 kr vilket betalas årsvis i förskott.

Efter 24 månader är hemsidan helt och hållet din, men önskar du fortfarande hjälp med uppdateringar eller annan support erbjuder BJ Webdesign fortsatt support för 100 kr/mån.

Bert-Åke Byqvist Juninger, som även gjort NackaOffice hemsida och logotype, har arbetat i grafiska branschen under mer än 30 år. Numera är han frilans och använder WordPress, Photoshop och Illustrator som sina huvudsakliga verktyg men kan även Indesign som han under flera år använt för tidningsproduktion.

Bert-Åkes höga servicenivå kännetecknas av kommunikation och samarbete, tillgänglighet och snabb återkoppling, något som hans nöjda kunder vittnar om i referenserna på BJ Webdesigns hemsida.

Du som istället vill köpa en hemsida, eller redan har en WordPress sida du vill ha hjälp att uppdatera, är självklart välkommen med en förfrågan.

 

Välkomna att kontakta Bert-Åke Byqvist Juninger för mer information!

 

info@bjwebdesign.se
www.bjwebdesign.se
0708-556 553.